Herbateka
Početna
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Stranice: [
1
]
« prethodna tema
sledeća tema »
Odgovor
|
Štampaj
Autor
Tema: duboke potkozne akne (Pročitano 1235 puta)
TACIT
Gost
duboke potkozne akne
«
poslato:
14.11.2006. 21:10 »
Citat
Imam problem sa potkoznim aknama koje ne mogu da izadju napolje ,jako mi smetaju, a kad se upale...nastaju problemi jer su bolne a kad ih smirim ostaju i fleke po nekoliko meseci.
Ako neko od vas nesto zna...neka pomogne!
Sačuvana
liki
Gost
Re: duboke potkozne akne
«
Odgovor #1 poslato:
11.12.2006. 13:25 »
Citat
nemogu ti pomoci jer se ito meni cesto desava a ne znm kako izbeci ali te mogu utesiti da nisi sam sa tim problemom
Sačuvana
griva1978
Gost
«
Odgovor #2 poslato:
22.01.2007. 01:35 »
Citat
.. za to je dobro nanositi na njih Äisto eteriÄno ulje od Äajevca koje djeluje jako protuupalno, protuvirusno i lagano isuÅ¡uuje kožu... za to praporuÄan doskoÄiti sa kombinacijom: u posudici izmjeÅ¡ate aloe vera gel cca 50 ml sa 20-30 kapi et ulja Äajevca...
... takoÄ‘er je dobro piti Äaj od ÄiÄka koji Äe preko krvi oÄistiti ten i smiriti upalu...al naravno na duži rok! 2-3 mj :O))
Sačuvana
soncence
Gost
«
Odgovor #3 poslato:
22.01.2007. 13:15 »
Citat
Prvo isparete go liceto so kamilica za da se otvorat porite ,posle toa napravete maska od zelena glina (2 lazicki glina ,nekolku kapki limonov sok i mineralna voda po potreba za da smesa bide dovolno gusta za moze da se nanese na liceto )i ostavete ja da deluva 30 min i potoa izmijte go liceto so ladna voda
ovaa maska povtorete ja 3 pati nedelno i rezultati ke ima ,zatoa sto glinata prodira i do tretiot sloj od kozata i gi cisti porite !super e !
Sačuvana
Marijana
Gost
«
Odgovor #4 poslato:
23.01.2007. 09:31 »
Citat
Kupite u apoteci mast hloramfenikol 5% za lice i mazite kada akna iskoci ili jednom nedeljno oÄistite lice pre spavanja i namazite na celo lice hloramfenikol. To je antibiotska mast koja smiruje i leÄi upale a deluje i preventivno. Nemojte se uplasiti kada vidite da je masna i da vam se celo lice sija kada uveÄe namazete, super je i nista ne brinite. pozzz
Sačuvana
Ljuba_V
Novajlija
«
Odgovor #5 poslato:
18.01.2008. 22:27 »
Citat
Za ciscenje koze lica od bubuljica i akni, kao i za prevenciju od nastanka istih, vrlo je delotvorna maska od aspirina.
Sačuvana
Stranice: [
1
]
Odgovor
|
Štampaj
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na:
Izaberite destinaciju:
-----------------------------