jaca29
Gost
|
|
« poslato: 02.04.2007. 17:29 »
|
Citat |
Moze li mi neko pomoci i dati neki saveti recept za skidanje masnoce a ujedno i imam suzenje krvnih sudova tako da mi srce ubrzano radi doktor mi je dao neki lek i trba da nosim ekg 24 sata.Da li neko ima takvog iskustva i kako da sebi pomognem ako znate za neki isprobani lek ili caj puno se zahvaljujem unapred pozdrav
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
3863
Gost
|
|
« Odgovor #1 poslato: 02.04.2007. 20:36 »
|
Citat |
Na 2 l kisela voda se zema 1 glavica praziluki seto toa da se smesa i da stoi 24 casa.Tecnosta da bide ispiena preko denot i ovaa postapka trae najmalku eden mesec i tecnosta da se pie sekoj den bez prekin ..Isproban lek i efikasen.
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
sanjorumska
Novajlija
|
|
« Odgovor #2 poslato: 20.04.2007. 00:15 »
|
Citat |
jaco,idi na home page i procitaj o sitake gljivi . pise da je sjajna bas za problem koji te muci,mom ocu je pomogao lek cholipam.a majka je sasvim slucajno skinula masnocu.zeleci d a bozicnin post iskoristi da malo smrsa zbog bolesnog kolena,jela je samo kiseli kupus i pila rasola.posle toga je radila analize i masnoca je bila ok.ona tvrdi da je kupus lek.odusevljena je.
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
start
Novajlija
|
|
« Odgovor #3 poslato: 28.04.2007. 08:35 »
|
Citat |
Imam masnocu preko 8 jedinica.Ne bih htela da koristim lekove,pa me interesuju saveti drugih kako to resavaju.
Lipidi
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
jaca29
Gost
|
|
« Odgovor #4 poslato: 06.05.2007. 23:31 »
|
Citat |
Pitanje za Sanjorumsku????Mozes li mi malo bolje objasniti gde se tacno nalazi o gljivi sitake ja to nisam mogla nigde procitati a zao mi je poszo je sad malo kasno za rasol i kiseli kupus pa mi je jako potrebna bilo kakav savet i pomoc za masnocu ,suzenje krvnih sudova a tu su jos i kilogrami viska i doktormi je rekao da sam 100%kandidat za infrakt puno hvala za bilo kakav savet pozdrav!!!
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
arsim
Gost
|
|
« Odgovor #5 poslato: 10.05.2007. 18:12 »
|
Citat |
Ako neko zna neki prirodni lek protiv suzenje krvnih sudova donjih ekstremiteta neka pise na ovu temu ili neka mi posalje imail
Unapred zahvalan...
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
rikoset
Gost
|
|
« Odgovor #6 poslato: 13.08.2007. 21:22 »
|
Citat |
ZA MASNOĆU U KRVI: NA SUVO ISPRŽIŠBRAŠNO DA BLAGO POŽUTI. SVAKO JUTRO KAŠIKU TOG BRAŠNA POMEŠAŠU ČAŠI JOGURTA I TOTIJE DORUČAK. TO JE JEDNA DOKTORKA PREPORUČILA KOMŠINICI KOJA JE IMALA NENORMALNU MASNOĆU . NJOJ JE POMOGLO. TO MORA JEDNO MESEC DANA DA SE RADI.
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
dusko
Gost
|
|
« Odgovor #7 poslato: 22.08.2007. 22:03 »
|
Citat |
Ovaj "LEK" sa przenim brasnom sam licno isprobao u trajanju od mesec dana i mogu iskreno da kazem da mi NIJE POMOGAO.
Posto je sve dosta individualno verovatno ce i ovaj recept za skidanje masnoce u krvi nekome i pomoci.
Moj licni savet je kombinacija fizickih aktivnosti /najbolje brza setnja/ u kombinaciji sa opstim preporukama zdravog nacina ishrane.Licno sam imao uspeha jedino sa dijetom "Juzna Obala" i to za vrlo kratak vremenski period od mesec dana doveo sam holesterol u red.
Pozdrav.
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
bebara
Gost
|
|
« Odgovor #8 poslato: 04.10.2007. 00:06 »
|
Citat |
Pozdrav svima... Imam holestelor 8.64 i povecane trigliciride 4.36. jake glavobolje najverovatnije od krvnog pritiska i kako mi je doktor rekao po rezultatima labaratorije , da imam masnoce u jetri..dobio sam neke lekove od doktora opste prakse jer jos nisam bio kod interniste..a dobio sam uput kod nutracioniste... interesuje me, dali neko moze da mi kaze nesto o tome koliko su holestelor i trigliciridi opasni, i dali smem da konbinujem cajeve za masnocu i lekove zajedno ? Unapred H V A L A
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
adis
Gost
|
|
« Odgovor #9 poslato: 06.10.2007. 19:00 »
|
Citat |
imali neko da zna siguran recept da se skine masnoca u krvi ali neko ko je vec probao da to skida ili ko je skinuo masnocu pomocu tog lijeka neka mi hitno javi molimm ........ unaprijed zahvalan
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
adela
Gost
|
|
« Odgovor #10 poslato: 29.10.2007. 21:59 »
|
Citat |
adis Napisao:
-------------------------------------------------------
> imali neko da zna siguran recept da se skine
> masnoca u krvi ali neko ko je vec probao
> da to skida ili ko je skinuo masnocu pomocu
> tog lijeka neka mi hitno javi molimm ........
> unaprijed zahvalan
preklinjem VAS JER MI JE I TLAK POCEO VARIRATI I CESTO ZAVRSAVAM U HITNOJ....LJEKAR KAZE I ZAKRCENJE ARTERIJA DA IMAM PA ME HVATA POMALO STRAH JER SKLONA SAM DEBLJANJU I SLATO I PUSENJE MI JA VELIKA MANA....
SRDACAN POZDRAV UNAPRIJED IZ MOSTARA
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
bimbasic dragi
Gost
|
|
« Odgovor #11 poslato: 14.12.2007. 15:29 »
|
Citat |
adela Napisao:
-------------------------------------------------------
> adis Napisao:
> --------------------------------------------------
> -----
> > imali neko da zna siguran recept da se
> skine
> > masnoca u krvi ali neko ko je vec probao
>
> > da to skida ili ko je skinuo masnocu
> pomocu
> > tog lijeka neka mi hitno javi molimm
> ........
> > unaprijed zahvalan
> preklinjem VAS JER MI JE I TLAK POCEO VARIRATI I
> CESTO ZAVRSAVAM U HITNOJ....LJEKAR KAZE I
> ZAKRCENJE ARTERIJA DA IMAM PA ME HVATA POMALO
> STRAH JER SKLONA SAM DEBLJANJU I SLATO I PUSENJE
> MI JA VELIKA MANA....
> SRDACAN POZDRAV UNAPRIJED IZ MOSTARA
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
aida
Gost
|
|
« Odgovor #12 poslato: 25.08.2008. 10:21 »
|
Citat |
Molim Vas recite mi kakva je to dijeta ''Južna obala''.
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
djura
Gost
|
|
« Odgovor #13 poslato: 01.10.2008. 14:14 »
|
Citat |
Ja sam izlecio trigocilide i holesrerin,u srpskim Novostima,imas adresu KODERMAN kapi koje sam pio 5 meseci i skinuo na minimalu izvrsna stvar,ali zato kostaju 180evra za inostranstvo,mozda za Balkan je jeftinije,dakle nema mesa hleba slatko i bavise brzom setnjom,ako mozes.Pozdrav Djura-Austrija...
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
alik
Gost
|
|
« Odgovor #14 poslato: 19.11.2008. 00:11 »
|
Citat |
Pozdrav, dali mi iko moze pomoci ili ti djura ako si tu,
znaci zanima me kako si ti dobio adresu i ako mi je mozes dati ja sam iz bosne i hercegovine, al mi ove kapi hitno trebaju cuo sam da su dobre, a nemam ni adresu ni nista gdje ih mogu nabavaiti, a na internetu nigdje nista o njima nema, pa ako mi mozes pomoci ?
Unaprijed se zahvaljujem svima koji znaju, moj mail je !
|
|
|
Sačuvana |
|
|
|
|