Hvala na odgovoru. b vitamine vec pijem, kafu sam smanjila, cigare pokusavam ostaviti, ali nije lako, prestala piti gaziranao i mleko u kafi. a alergicna nisam, pa cu pokusati sa medom, iako sam ga jela samo sa hlebom, a ni crveo meso ne jedem vec dugo, ili retko. i pijem caj od nane, ona mi priaj bas. Svako jutro bananu, to sam ovde citala na forumu da je dobro. Malo je tesko menjati navike i shvatiti da vise nisam mlada i da mogu svariti sve kao ranije. Ali bolje na vreme, nego da vise zagusti.
i pocela sam smanjivati ksalol. polako. vise citam neke knige tipa, pozitivno razmislanje i sl. i druziti se sa pozitivnm ljudima. vrednosti se menjaju i to treba prihvatiti. Ne znam hoce li stati ovde jednam Indijska prica. i da li je uopste za ovaj forum. Isao jedan covek svaki dan po vodu sa jednom novom i jedom starom kantom. Nova je bila sva ponosita na svoj izgled, dok je stara znala da je sva probusena i izlupana i da se prosipa iz nje. I pozali se svom gazdi, da se izvinjava i ne ljuti na njega, jer zna da se prospe pola vode dok stignu do kuce. Na to mu gazda odgovori, pogledaj pored puta svoje strane. Tamo sam zasadio kupus, salate, luk itd, i ta strana puta je zelena, jer si je ti polivao na putu prema kuci i time hranim svoju decu. Sa godinama ne gubimo svoju vrednost, samo se ona menja i trebamo iz nje izvuci ono najbolje. Bellla hvala ti na vremenu
puno