ja imam savjet i za jednu i drugu gospoÄ‘u - uzmite motiku u ruke!! i to doslovno!!! ako nemate vrta jer živite u gradu, iznajmite vrt od nekkoga u blizini grada ili se nekome ponudite da besplatno radite..... kada se svaki dan do iznemoglosti naradite ( ili bar sat-dva nakon posla) kada osjetite mekoÄu zemlje pod nogama i miris zemlje u nosnicama i joÅ¡ ako biljke porastu i cvijeće procvjeta to ljeÄi sve tuge....i manje brinete tuÄ‘e brige!!! Å¡to je bilo,kao je bilo, tko se kako slaže ili ne... sa motikom u ruci manje ćete misliti o tome...i da to ustalite SVAKI dan , dok proÄ‘e 1 godina biti ćete ne preporoÄ‘eni nego druga osoba!!!
..znam jednu gospoÄ‘u koja godinama renta vrt van grada do kojega se vozi skoro h vremena u jednom smijeru.... ali ljudimka se ne da.. jer je sve drugo lakÅ¡e...i živiti u stanu, kući, posao nas proždire.... ali sve su to izgovori da se ne posvetimo sebi i svome zdravlju na naÄin da stvarno pomaže , ali treba zasukati rukave.....
..prekko zime će dobro doći i cjepanje drva 1 h dnevno nakon posla.... ako ste pocjepali sve svoje, raspitajte se gdje bi mogli pomoći ili dajte oglas u novine da cjepate besplatno...sigurno će vam se netko javiti
))))))))...a šta okolina misli o tome, tko ju šiša, vi mislite na sebe!i na svoje zdravlje:)