Herbateka
Početna
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Stranice: [
1
]
« prethodna tema
sledeća tema »
Odgovor
|
Štampaj
Autor
Tema: Odlicna Ideja (Pročitano 690 puta)
Milanka
Gost
Odlicna Ideja
«
poslato:
27.06.2004. 00:46 »
Citat
Pozdravljam ideju diskusija na temu Lepota
kao i uvek sve pohvale za Herbateku
Milanka
Sačuvana
zeljko
Gost
Re: Odlicna Ideja
«
Odgovor #1 poslato:
27.06.2004. 02:19 »
Citat
cestitam Vam na novoj ideji i rubrici koju ste zapoceli.
pozdrav
zeljko
Sačuvana
Angela
Gost
«
Odgovor #2 poslato:
08.11.2006. 16:26 »
Citat
Evo da i ja nesto dodam temi o maskama.Kao prvo koza se hrani iznutra a ne spolja i ne postoje nijedne maske ni kreme koje mogu usporiti prirodan proces starenja niti 'ispeglati' vec vidljive bore.Negovanje koze pocinje vec u ranoj mladosti a ne kada se vec pojave prvi znakovi starosti.Uredan zivot,pravilna ishrana,dosta voca i povrca,dosta tecnosti,dovoljo sna i sto je najvaznije bez stresa( ako je to ikako moguce) te uzimanje vit.dodataka(antioksidanata)koji na neki nacin usporavaju proces starenja ,i uz sve to redovna njega koze lica- i rezultati su tu.Ja imam 37 godina i izgled i niko mi ne daje vise od 29 -30 I mislim da je razlog sto vec od svoje 30-e pijem 5 dana u nedelji vit.dodatke.a dva dana pravim pauzu.Od vit,dodataka pijem vit.c-5oo mg,zatim vit,e sa selenom od 400 mg,betakarotin i ponekad propilis.I uz cajeve koristim obavezno med.I jos nesto ,svez beli i crni luk podmladjuje organizam i sprecava starenje te oni kojima ne smeta jak miris trebali bi vise da ga uvedu u svakodnebnu ishranu.
Pozdrav svim damama sa zeljom da budu i ostanu sto mladje i lepse!
Sačuvana
ja
Gost
«
Odgovor #3 poslato:
09.11.2006. 08:42 »
Citat
Dali vitamin B6 ili B-complex i pivski kvasac mogu se uzimati svakodnevno
Sačuvana
mubi
Gost
«
Odgovor #4 poslato:
09.11.2006. 11:25 »
Citat
Mislim da je sve induvidualno i da zavisi od genetike. Naravno i od samog zivota. Neko je toliko izradjen od teskog posla i rada da se to odmah odrazava, ali opet neko se cuva neguje pa opet nema toliko svezine u sebi kao neko drugi. Dobila sam i dobar e-mail koji pokazuje da ne postoje ruzne zene samo siromasne, odnosno koliko sminka , frizura i garderoba znaju da transformisu osobu. A i samo zracenje osobe, naravno pozitivno, cuva i kozu i telo i samu vitalnost coveka. Zato kao sto je Angela rekla tezite zdravom nacinu zivota, ishrane, smeha i ljubavi. Svima nama je to potrebno.
Sačuvana
angela
Gost
«
Odgovor #5 poslato:
09.11.2006. 21:52 »
Citat
Vit.b komplexa mozes uzimati svaki dan bez problema,jer visak se izluci putem urina.
Sačuvana
Stranice: [
1
]
Odgovor
|
Štampaj
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na:
Izaberite destinaciju:
-----------------------------