Herbateka
Početna
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Stranice: [
1
]
« prethodna tema
sledeća tema »
Odgovor
|
Štampaj
Autor
Tema: oboljenja hrskavice ?? (Pročitano 680 puta)
natasa112
Gost
oboljenja hrskavice ??
«
poslato:
18.02.2007. 23:49 »
Citat
Moja rodjaka ima strasnih problema s' koljenima, rekli su joj da joj hrskavica propada, trosi se. Da li neko zna nesto o tome, sta bi mogla koristiti, nesto na biljnoj bazi???
Sačuvana
milos
Gost
Re: oboljenja hrskavice ??
«
Odgovor #1 poslato:
01.03.2007. 16:02 »
Citat
Neka rodjaka ode u apoteku i kupi glukozamin sulfat i chondroitin .
Pozdrav
Sačuvana
sanjorumska
Novajlija
«
Odgovor #2 poslato:
13.04.2007. 01:59 »
Citat
obnavljanje hrskavice je dugotrajan proces.ali d abi ublazila bolove moze probati sledeci recept
kupiti 100 grama korena gaveza ,ima ga u apotekama i prodavnicama zdrave hrane.sipati u serpu i preliti mlekom tek da ogrezne.zagrejavati da baci samo jedan kljuc ,ne dopustiti d akljuca.skinuti sa sporeta ohladiti i onda staviti oblogu na koleno ili neko drugo bolno mesto.umotati gazom zavojme ili nekom drugom prirodnom tkaninom.najjednostavnije je stavljati oblog pred spavanje i drzati po celu noc.nadam se da ce pomoci.mada,najvaznije je ne opteretiti nogu,mirovati sto vise.sto manje kilograma pritiska koleno to su bolovi manji.kazu da gavez bukvalno namesta cak i prelomljene kosti.veoma mocna biljka.vredi probati a ne moze da skodi.zelim brz oporavak.
Sačuvana
minjolina
Gost
«
Odgovor #3 poslato:
16.02.2009. 00:42 »
Citat
Poštovanje
Moja cerka od 13 godina ima razmekÅ¡avanje hrskavice ÄaÅ¡ice kolena.
ProÄitala sam prethodni mail pa me interesuje koliko vremena se koristi gavez, da li ima nekog ograniÄenja, i da li postoji joÅ¡ neki prirodni lek za leÄenje ovog oboljenja.
InaÄe, ćerka nema nikakvu oralnu terapiju, samo lokalno gelove protiv bolova i mirovanje.
Hvala na odgovoru
Sačuvana
Stranice: [
1
]
Odgovor
|
Štampaj
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na:
Izaberite destinaciju: