Izvinjavam se, ali to nije tacno. FOLTEN uopste nije medicisnki dokazan lijek i samponi i ampule u sebi nemaju pomoco protiv genetickog opadanje. Jedini doazani lijek protiv toka je iz Amerike, Rogaine 2%. Sve ostalo je bacanje pare, mozete posjetiti bilo koje forume ili web stranice, ali se uvijek ista stvar spomije, a ostalo je sve uzalut.
Evo one velike poruke sto sam prije ostavila, meni je pomoglo, i znam mnoge druge sa izvanrednim rezultatima.
Najbolje sto mi je ikada pomoglo za kosu su Rogaine 2% za zene i Toppik sto je ovde vise ljudi o tome pricalo. Pokusala sam sve i losione i sampoone godinama bez uspjeha.
Toppik ima ovde dosta informacije, ali nema toliko o Rogaine 2% pa evo sta sam nasla na web stranici uvoznika, pa da mozete procitati. Imaju jos puno informacije a i google ima dosta.
Godinama su samo muÅ¡karci bili ti kod kojih se primjećivala prorijedjenost i gubitak kose, ali sada znamo da je nasljedna prorijedjenost i gubitak kose Äesta pojava i kod žena. Zapravo, 25% žena je iskusilo prorjedjivanje kose.
Pa dobro, vi patite od neÄega od Äega pate i milioni drugih žena. Medjutim, sada možete preuzeti kontrolu nad naÄinom kako izgleda vaÅ¡a kosa. Nema isprika, vrijeme je da poÄnete misliti o sebi.
Rogaine za žene je prvi FDA-odobreni i kliniÄki dokazani tretman za ponovni rast kose. FDA je "Federal Drug Administration" odnosno AmeriÄka Federalna Zdravstvena Organizacija. Jednostavnom primjenom tekućine na kožu glave, ujutro i uveÄe, ova supstanca će djelovati na revitalizaciju folikula na dijelovima gdje imate prorjedjenja. Može se koristiti i na oÅ¡tećenu ili ofarbanu kosu.
Općenito, nakon samo 4 mjeseca, poÄeti ćete uoÄavati novi rast kose praćen sa povećavanjem volumena iste.