Drage moje, da vam se javim na ovu temu i da vam mozda pomognem ako mogu. Kao i vecina vas nikad nisam imala redovne menstrucaije, koje su pritom bile bolne i obilne. Dolaskom na ovaj americki kontinent _ Canada_ jos sam se udebljala vise nego sto sam trebala. Tako da sam sada po njihovim tabelama overweight. Idem ja tako od doktora do doktora i ginekologa do ginekologa, jedan kaze, nerazvijena ti maternica, jedan imas policisticne jajnike, jedan imas na jednom jajniku 4 cm veliku cistu na drugom 2 cm treba ti operacija, jedan nemas nekih hormona (imas samo 5% hormona) , drugi daje kontraceptivne tablete za 6 mjeseci pa da opet dodjem i sl. Neznas kome da vjerujes. Ipak se nisam odlucila za hormonske tablete niti bilo koju njihovu terapiju, jer im nisam vjerovala i kazem sama sebi pa sta bude da bude. Ja izgubila nadu. Sa 30 godina jos nemam dijece i takve misli. No, cujem da ovjde u nasoj GTA (znaci Toroanto Area) ima jedan nas covjek koji se bavi bioenergetskom masazom sa toplim aromateraptetskim uljima. Posto sam tako nesto imala u Beogradu na kracem odmoru 2002 godine (medjutim vise masaze, nego energija) odlucim ja da odem do njega. Prvo: covjek je nas iz Novog Sada, toliko prijatan i ljubazan, cudotvoran i jeftin. Ja ga svaki put castim sa $10-$20 jer me je sramota da ostavim onoliko malo koliko on trazi za svaki tretman. Da ne duljim vise. Odem ja na prvi tretman (trajalo oko 2 sata), klasicna aromatherapy masaza sa bioenergetskim dodatcima - balance tijela i sl. Ja licno naglasim za moje hormone i tako on pocne da se koncentise na to uglacnom. Odmah poslije prvog tretmana nisam, niti jednom osjetila zelju za slatkisima i hranom bilo kakvom, a da ne pominjem kako mi je vaginalni iscjedak nestao. Tako ja uradim 2 i 3 tretman. Kad nedobijem je menstruaciju 2 nedjelje, uradim test i ono pozitivno. Ostala sam trudna, mojoj sreci kraja nema. Jer mislim da je on bio taj koji mi je dao taj hormonalni balans, balansirao hormone i ja sam zakacila. Hehehehe,... Jos uvijek sam sa njim u vezi i odlazim na povremene tretmane, ali se osjecam super. Nitko mi ne vjeruje da se osjecam super. Niti mi se jedu slatkisi, niti sam gladna niti gricam uvijek nesto, niti sam nervozna, depresivna. Zato drage moje ako ste zainteresirane i ako stvarno vjerujete u takvo nesto javite se ja cu vam dati jos informacija.
Pozdrav svima
Miky S