Ma, Äuj, ja sam se jedno vrijeme stvarno nervirala, plakala, stalno trÄala pred ogledalo da provjerim, gledala se u svakom izlogu, Äesto upravo i histerizirala. ObiÅ¡la nekoliko doktora, meÄ‘u ostalim i jednog od najpoznatijih endokrinologa, te na kraju razgovora ja njega upitam: Ma recite vi meni iskreno, je li medicina iÅ¡ta izmislila za uspjeÅ¡no tretiranje ženske ćelavosti? Pogleda Äovjek u mene, odÅ¡uti pola minute i fino veli: NE. Da svi mi na forumu izmislimo neÅ¡to protiv opadanja kose, bili bismo milijarderi dok si rekao keks.
Stvar je u tome da se s godinama svi mijenjamo. Niti nam je koža kakva je nekada bila, bez obzira koliko imali kila ni tijelo nam viÅ¡e nije isto, pa je nemoguće za oÄekivati da nam i kosa bude kao kad smo imale dvadeset. MeÄ‘utim, ja sam se ovako pomirila sama sa sobom: ako na ovome ostane, dobro je. Nedaj bože većega zla. A ako krene na gore, e onda ću, kao Å¡to reće Tara iz Prohujalo s vihorom, o tome razmiÅ¡ljati sutra!
Zapravo, bilo bi bolje da svi mi o svim svojim problemima razmiÅ¡ljamo Å¡to manje. Jeste li primijetile kako, kad je Äovjek zle volje, svaku svoju manu gotovo preuveliÄava, a od problema radi katastrofu; a kad smo u nekoj dobro fazi, sve nam se Äini ako ne dobro, a ono svakako podnoÅ¡ljivo.
Eto, kad bi netko imao recept za sretan život, ili barem da se osjećam sretno cijelo vrijeme, bez obzira što se oko mene dešavalo, neka mi napiše. Unaprijed sam zahvalna do kraja života
)