evo sta je sanja8 napisala, to sam sacuvala mada kremu nisam napravila jer ovde (bg) nisam nasla sve te sastojke.
pozdrav
danka
- - - - - - -
Ja sam probala da pravim sama tu Nevenovu mast za lice i vec dva puta mi se pokvarila verovatno dobro nenapravim.Onda sam nasla recept sa Aloa verom napravila i prezadovoljna sam.Ja imam 32 god i isto tako sve sam kreme isprobala ali ni sa jednom nisam bila zadovoljna isusivale su mi lice.Sad sa ovom su mi se cak i sitne borice povukle ,cak i ujutro nemoram da se odma posle umivanja namazem sto sam ranije sa drugim kremama morala jer mi bude izuzetno zategnuta koza.E da neduzim vise vec da ti napisem recept pa ako zelis probaj.
Krema je za vlazenje koze:50 ml Kremaba HT(to je neutralna krema koja se kupi u apoteci u kojoj nema nista),1 veliku kasiku Aloe vera gela.1 vel.kas.Jojoba ulje,1 veli.kas.D-Pantenola,1 vel.kas.Nachtkerzenöl-Fluid(to neznam kako se pise na nasem jeziku.To sve izmesas i imas odlicnu kremu.
100 % prirodnu jednostavno nemozes napraviti uvek se pokvari,bar sto sam ja probala posto sam i ja zaludena sa tim prirodnim kremama ali eto dosad sam samo sa ovom prezadovoljna .Koristim je 2 meseca i rezultati su jako vidni.A ona je namenjena od 30 godine kad kozi treba bolja nega.Uz to stavljaj 1 mes.Masku na lice od Zelene gline.Dobici i recept kako da napravim dobar pilinng za lice na prirodnoj bazi pa ako zelis poslacu ti ga.
Puno pozdravaod Sanje