Cao svima! Opisacu vam moje iskustvo sa skidanjem kilograma. Obzirom da imam puno viska odlucila sam da odem na Zlatibor-Cigotu i da vidim kako oni to magicno skidaju kilograme. Kada sam stigla, prvoga dana, otisla sam na rucak. On je izgledao ovako: corba od praziluka ( unutra ima: praziluka, gljiva, spanaca, mrkve), 50 gr razanog hleba, parce (oko 100gr) barene junetine, barena mrkva, salata od slatkog kupusa i rendane mrkve. Naravno sve je bilo bez truna soli. Bila sam ocajna. Kao prvo sve mi je izgledalo bljutavo. Kao drugo, mislila sam da mi je sve to premalo. Narednih dana tempo je izgledao, otprilike, ovako: U 7h ustajanje, u 7,30 h dorucak: 50 gr mladog nemasnog i neslanog sira, 50 gr razanog hleba, jogurt. U 8h smo odlazili u setnju od minimum 4 km. Posle svake setnje smo pili caj. Oko 11h je uzina- vocka. U 11,30h odlazak u bazen ili salu za vezbanje. Zatim odmor pa u 14 h rucak. Uglavnom je bila uobicajena ishrana ali bez masnoca i soli. Popodne smo mogli sami u setnju koliko zelimo. Oko 17h uzina-voce. U 18h vezbe u sali. U 20 h vecera. Kolac od heljde, solja mleka, 1 mandarina. Uglavnom je bilo kolicinski malo, neslano i nemasno. Necete verovati da mi je samo prva dva dana bilo tesko. Treci dan nisam osecala glad a kondicija mi je bila izvanredna. Za dve sedmice smrsala sam 5,5 kg. Bila sam zadovoljna. Po povratku kuci, naravno nisam mogla toliko vremena da odvojim za sebe ali sam nastavila sa setnjama svakoga dana, pa makar to bile samo setnje do prodavnice. I dalje ne solim hranu. Jedem uglavnom sve i skinula sam 22 kg za godinu dana a nisam gladovala. Usput, pritisak mi se doveo u red, nemam holesterol i u punoj sam kondiciji u mojih 50 god. Zelim vam svima uspeha kod drzanja dijete.